Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(9710 niezalogowanych)
24 Posty
Wiking
Hilton napisał:
ban oznacza zablokowanie adresu IP i nie mozna sie zalogowac ponownie, nawet jako ktos inny. A wiem to z doswiadczenia, bo na innym forum dostalam bana. czyli teotetycznie i w praktyce jesli mąz i zona kozystaka z jednego kompa i fulcasko zostal zablokowany to jego połowica tez raczej...
Ps. nie jestem informatykiem, wiec moze ktos kompetenty sie wypowie.

wszystko zależy do bana
może blokować tylko aktualne konto - właściciel maszyny może ponownie utworzyć nowe - raczej już nie stosowany
może blokować konto i powiązany z nim adres email - właściciel maszyny może zakładać nowe konta ale tylko z nowego adresu e-mail - też już raczej nie stosowany
blokowanie adresu ip - tu jest też kilka opcji i też da się niektóre ominąć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
Zuze, odbieram to jak jakąś pretensje w moim kierunku. Mylę się?

oczywiście żę się mylisz
jesteś wyjątkowa
każdy widzi że tylko TY zasługujesz na uwagę jesosa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
zuze napisał:
...każdy widzi że ....

A może dałbyś Sobie trochę siana...?

I bez Twoich górnolotnych acz ciężkich docinków ,
atmosfera na Tym Forum zaczyna być tradycyjna..
jak na każdym innym ...czyli zamykanie ust BANAMI...
przepraszam BLOKOWANIEM KONTA

Czysta i niczym nie uzasadniona prywata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Reaktywacja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Sethur napisał:

Ty potrafisz trafić w sedno Sethur ! Gratulacje i wyrazy uznania za trafność załączonego materiału w tym temacie! ha! ha! ha!

A tak poważnie to uważam, że bez Gabriela i Fulcasco to forum nie będzie już takie samo.
Można mieć na Ich temat różne zdania, ale jedno trzeba przyznać: pisali co myśleli. W jaki sposób to już inna sprawa, ale przedstawiali swój niegłupi punkt widzenia oraz szeroki zakres wiedzy.
Moim zdaniem byli pomocni na tym forum jak mało ,kto czego dali dowody.
Może posiadają wyższy niż większość z nas iloraz inteligencji oraz większą zawartość testosteronu ( ponoć to hormon odpowiedzialny m.in. za agresję) i tak strasznie irytowały Ich niektóre posty, że wywoływało to takie reakcje (wypowiedzi na forum).
Mogę to zrozumieć, choć nieraz nieźle się wkurzyłam na Gabriela i chyba z wzajemnością .
Wiem, że nie powinno obrażać się nikogo, ale czasami w życiu tak bywa, że debilowi trzeba powiedzieć, że jest debilem i to co najmniej z dwóch powodów:
- albo się odwali i da spokój
- albo uświadomi sobie swój debilizm i jest szansa, że z tego wyjdzie
Myślę, że Ci dwaj zbanowani panowie taką zasadę też wyznawali.
Proszę mnie w tym miejscu źle nie zrozumieć jakoby wszyscy forumowicze, z którymi prowadzili utarczki słowne byli debilami, bo ja się takim nie czuję choć sama się raz przynajmniej w nią wdałam.
Chciałam w tym miejscu tylko podkreślić, że byli wyjątkowo wyczuleni na tzw. ludzką głupotę. Po sobie wiem, że głupota ludzka może podnieść poziom adrenaliny do granic możliwości, a tak jak pisałam wyżej - testosteron robi swoje....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Asia, debilizm to jest powazna choroba psychiczna i nie wolna nikomu tak mowic, bo to moze byc podstawa do złozenia pozwu o zniesławienie.
Jesli chodzi o fullcasko, to mylisz sie, on nie jest ani mądry ani inteligentny, a pisal to co myslal, a myslal tylko jak był nacpany. Fullcasco i szeroki zakres wiedzy chyba w zastraszaniu. Fulkasko wyczulony na głupote Fulkasko i wyzszy iloraz inteligencji Fulkasko to baran i prostak, nie zauwazyłas tego??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Ps. utwor , ktory wkleil Sethur ma oznaczac cos innego, dotyczy to raczej jedynie fulcasco, bo taki jest tytuł watku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Na głupotę są inne sposoby,niekoniecznie posty Gabriela.
Te przynajmniej odniosłyby pożądany efekt
Osobiście polecam "Tabletki na głupotę"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
Fulkasko to baran i prostak, nie zauwazyłas tego??

Właśnie dlatego w powyższym poście wymieniłam jedynie Gabriela
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok